Een terugblik op gouden jurken gedragen op rode lopers Golden Globe Awards

Enkele van de helderste, brutaalste en goudste looks van beroemdheden sierden door de jaren heen de rode loper van de Golden Globe Awards. De jaarlijkse prijsuitreiking ter ere van films en televisieshows heeft de reputatie enkele van de meest opwindende modemomenten van beroemdheden te produceren, waarvan er vele van goud zijn of bedekt zijn met glinsterende versieringen.

Sterren als Beyoncé, Amy Pohler en Lucy Boyton woonden de show bij, gekleed in gouden ontwerpen van Elie Saab, Naeem Khan en Celine.

Ter voorbereiding op de Golden Globes 2024 aanstaande zondag kijkt WWD terug naar de beste gouden jurken gedragen op de rode loper van de Golden Globes. Kate Hudson werd door Versace gekleed voor de 59e jaarlijkse Golden Globe Awards. De actrice droeg een lange gouden jurk met een diepe V-hals uit de voorjaarscollectie van 2002 van het merk.

Nicole Kidman arriveerde bij de 68e jaarlijkse Golden Globe Awards in een midi-lengte jurk met gouden pailletten van Dior en witte doorschijnende lambrisering. Ze kleedde zich aan met een gouden clutch en bijpassende accessoires.

Beyoncé droeg een glinsterende gouden en zilveren jurk van Elie Saab tijdens de 64e jaarlijkse Golden Globe Awards in Los Angeles. Haar jurk had een diepe halslijn en een sleutelgatdetail.

Jennifer Lopez droeg een gouden Marchesa-jurk tijdens de 66e jaarlijkse Golden Globe Awards. Haar jurk had een diepe V-hals met stoffen draperingen over het hele lijfje. Priyanka Chopra arriveerde bij de 74e jaarlijkse Golden Globe Awards in een gouden jurk met lange mouwen van Ralph Lauren. Haar geborduurde jurk was bedekt met pailletten, waardoor er verschillende patronen ontstonden.

error: Kopiëren mag niet!