Aamir Khan en zijn ex Kiran Rao brachten nieuwjaar door met Saira Banu 

Voorafgaand aan het huwelijk van dochter Ira Khan, bracht Aamir Khan zijn nieuwjaar door in gezelschap van Saira Banu, samen met zijn moeder Zeenat en zijn ex-vrouw Kiran Rao. De actrice  van weleer gebruikte haar Instagram-account om enkele mooie foto’s te delen van hun quality time die ze samen doorbrachten, samen met een oprechte opmerking waarin ze de Bollywood-superster ‘familie’ noemde.

Op de eerste foto zit de actrice op de bank, met Aamir Khan naast haar op de grond, met een opgewekte uitdrukking. Op de daaropvolgende foto zit de ex-vrouw van Aamir Khan, Kiran Rao, op de bank naast de acteur. Ondertussen zit de moeder van de Aamir naast Saira Banu en is verwikkeld in een schijnbaar geanimeerde discussie. De derde foto illustreert het moeder-zoonduo dat verdiept is in een gesprek met Saira Banu, terwijl ze genieten van hun maaltijd.

Ze schreef in haar post: ‘Met elke draai aan de kalender blijft het leven zich ontvouwen, uitbreiden en evolueren. Naarmate de jaren verstrijken en de tijd voortschrijdt, blaast een fris perspectief nieuw leven in ons bestaan. Te midden van deze voortdurende verandering blijft er een constante: de aanwezigheid van degenen die onze levensreis met ons hebben gedeeld.’

Ze voegde eraan toe: ‘Voor Sahib en mij is Aamir een onveranderlijke aanwezigheid geweest. Tot op de dag van vandaag heeft Aamir nog steeds een diepe bewondering voor Dilip Sahib en alles wat hij naar de Indiase cinema heeft gebracht. Het is wederzijds, echt waar. Sahib heeft altijd oprechte waardering gehad voor Aamir’s briljante acteerwerk en de manier waarop hij personages feilloos tot leven brengt op het scherm. Persoonlijk ben ik altijd ontroerd geweest door het kunstenaarschap van Aamir – niet alleen in zijn films, maar ook in de manier waarop hij de rol van een familielid in het leven van Sahib en mij heeft omarmd.’

Ze schreef verder: ‘Aamir is bij mij geweest tijdens een aantal hele moeilijke tijden. Ik herinner me dat toen ik de autobiografie van Dilip Sahib, “The Substance And The Shadow”, aan het samenstellen was, Aamir op alle mogelijke manieren optrad, steun bood en een helpende hand bood.’

Op 2 januari vond de levendige Haldi-ceremonie plaats, die het toneel vormde voor 3 januari, de dag waarop Ira Khan en Nupur Shikhare vreugdevol hun beloften aflegden tijdens een Marathi-huwelijksceremonie.

error: Kopiëren mag niet!