Shahid Kapoor en zoon dansen met lokale bevolking tijdens hun vakantie in Bhutan

Shahid Kapoor en Mira Kapoor, vergezeld van hun uitgebreide familie, verwelkomden het nieuwe jaar met een reis naar Bhutan. Mira heeft een prachtige video gedeeld die een kijkje biedt in hun betoverende en spiritueel opbeurende vakantie in Bhutan.

De video toont Shahid, Mira, Ishaan Khatter en Zain Kapoor die vrolijk dansen met de lokale bevolking, waarbij ze de landschappelijke schoonheid van Bhutan vastleggen, en momenten van gelach gedeeld tussen Shahid’s moeder, Neliima Azeem, en Mira’s moeder, Bela Rajput.

De reis liet hen betoveren door de ongerepte schoonheid en oprechte warmte van Bhutan.

Mira deelde de video op Instagram en schreef: “The Last Shangri La. Een werkelijk magische en soulvolle reis naar Bhutan… ongerepte schoonheid, pure harten en geluk in de lucht. Het voelde alsof ik door een andere tijd reisde, waarin het alleen maar om de simpele dingen in het leven gaat – en een oprecht gevoel van tevredenheid. Van 5 tot 65 jaar stopten we allemaal bij de beek om de herinneringen te beleven.” 

“In een hedendaags koninkrijk dat draait op de principes van geluk en morele verheffing van zijn mensen, komt de eerbied van elke persoon voor zijn koning en koningin voort uit liefde. En dat voel je aan hun glimlach. De aanstekelijke liefde en warmte verwelkomden onze hele familie in Bhutan en we vertrokken met een nog grotere familie…’ voegde ze eraan toe.

Shahid was voor het laatst te zien in Farzi en Bloody Daddy op OTT-platforms, hij zal nu te zien zijn in een liefdesverhaal met Kriti Sanon en een thriller met Pooja Hegde.

error: Kopiëren mag niet!