Priyanka Chopra en Nick Jonas verwelkomen 2024 in stijl 

Priyanka Chopra en echtgenoot Nick Jonas vierden Nieuwjaar in de schilderachtige omgeving van Cabo in Mexico. Priyanka’s moeder, Madhu Chopra, vergezelde hen in de viering. Priyanka en Nick waren omringd door goede vrienden en familie tijdens een intiem feest.

Hoewel Priyanka zelf geen beelden van de viering heeft gedeeld, bood een fanaccount op Instagram een ​​kijkje in hun privéfeest. Op de gedeelde foto’s zijn Nick, Priyanka en Madhu te zien met een feestelijke feestbril op terwijl ze voor de camera poseerden.

De beelden werden gevolgd door een video waarin het Jonas-stel te zien is terwijl ze genoten van nieuwjaarsvuurwerk.

In een recente Instagram-post heeft Nick Jonas een videomontage samengesteld waarin hij zijn memorabele momenten uit 2023 samenvat.

De clip bevat scènes waarin Nick een heuvel af snowboardt, met zijn broers optreedt tijdens concerten, een toespraak houdt tijdens de Walk Of Fame-ceremonie, en zijn geliefde  momenten met Priyanka.

De fanclub van het stel deelde ook enkele ongeziene foto’s waarin Priyanka’s quality time met haar beste vriendin en familie in 2023 werd benadrukt. Op één foto is te zien hoe Nick Jonas Malti vasthoudt tijdens een vlucht. Een ander hartverwarmend beeld toont Priyanka die Malti en de zoon van haar vriendin in haar armen houdt.

Op een ander moment gaat Priyanka helemaal op in het voorlezen van een boek aan de kinderen. Malti poseert ook met haar kleine vriendin op twee schattige foto’s. Wat de komende projecten van Priyanka betreft: ze zal vervolgens te zien zijn in Heads of State, waar ze het scherm deelt met John Cena en Idris Elba.  Daarnaast zal ze te zien zijn in de regiecomeback van Farhan Akhtar, Jee Le Zaraa, naast Katrina Kaif en Alia Bhatt.

error: Kopiëren mag niet!