Pretty Woman van Garry Marshall is goede actiefilm die men gezien moet hebben 

Het grote voordeel van de helaas wat talrijke streamingdiensten is dat er ook heel wat goede titels uit de filmhistorie terug te kijken zijn. Ze worden amper door de diensten gepromoot, dus je zult ze moeten opzoeken. FilmTotaal helpt je een handje. Zo staat er ook op de dramafilm ‘Pretty Woman’ van regisseur Garry Marshall, die je kunt kennen van Runaway Bride en The Princess Diaries.

De dramakomedie uit 1990 heeft een hoofdrol voor Julia Roberts. Bijrollen gingen naar onder meer Richard Gere, Hector Elizondo en Jason Alexander. De film is over de jaren een echte klassieker geworden.

Zo luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes: “Pretty Woman is misschien een yuppiefantasie, maar de gelikte komedie, soundtrack en casting van de film kunnen twijfels wegnemen.” “Hoe vaak je deze klassieker ook bekijkt, hij blijft leuk. Julia Roberts speelt waarschijnlijk de beste rol van haar leven en Richard Gere staat er gewoon als macho. Prima komedie met een uitmuntende soundtrack. Een van de grootste blockbusters begin jaren 90. 5 sterren, een score die weinig komedies gegund is.” schreef DVDCrusher op Moviemeter.

Moviewoman26 schreef op Moviemeter: “Gewoon een leuke film, Julia Roberts geweldige actrice, en Richard Gere is natuurlijk super aantrekkelijk!! En op het eind leven ze nog lang en gelukkig, dat wil toch iedereen? Oké misschien niet via dat beroep..maar ach. Film al zeker 30 keer gezien, blijft leuk!”

error: Kopiëren mag niet!