Ananya Panday en Aditya Roy Kapur vieren samen Nieuwjaar

Op internet is een foto opgedoken van de tortelduifjes Ananya Panday en Aditya Roy Kapur. De twee werden eerder gezien op de luchthaven van Mumbai. Op de foto staan Ananya en Aditya naast elkaar terwijl ze omringd worden door hun vrienden.

Terwijl Ananya koos voor een zwart-bruine bodycon-outfit gecombineerd met dijhoge laarzen, zag Aditya er knap uit in een zwarte trui en jas. De twee glimlachen op de foto terwijl Aditya Ananya vasthoudt.

Op dezelfde foto is een miniatuur Kerstman bij een tafel te zien.

Zowel Ananya als Aditya verschenen in het laatste seizoen van Koffee with Karan, zij het in afzonderlijke afleveringen samen met een andere gast. Ananya was met Sara Ali Khan in de show, terwijl het Arjun Kapoor was die Aditya vergezelde.

In de aflevering Koffee with Karan werd Aditya Roy Kapur door Karan Johar gevraagd naar zijn relatie. Karan zei: ‘Het gerucht gaat dat je met Ananya Panday uitgaat?’ De acteur antwoordde: “Zie je Karan, zei je in je show – vraag me geen geheimen en ik zal je geen leugens vertellen.” Ondertussen vroeg Karan aan Sara wat het enige is dat Ananya heeft dat ze niet heeft. Sara antwoordde snel: “Night Manager”, waarop Ananya zei: “Ik voel me erg Ananya Coy Kapur.”

Hoewel ze allebei in en rond Mumbai te zien zijn, moeten ze de relatie nog officieel aankondigen. Aditya zal de volgende keer te zien zijn in Anurag Basu’s Metro In Dino.  Aan de andere kant koestert Ananya momenteel het succes van ‘Kho Gaye Hum Kahan’, waarvoor ze goede recensies krijgt. De film is op 29 december uitgebracht.

error: Kopiëren mag niet!