Selena Gomez deelt nieuwe foto met Benny Blanco

Het lijkt erop dat Selena Gomez een fijne vakantie doorbrengt met haar nieuwe man. Voordat ze het nieuwe jaar inluidde, plaatste Gomez zaterdag 30 december een foto in haar Instagram Story met vriend Benny Blanco.

Op de foto lijkt het schattige paar naast een watermassa te staan ​​en tegen elkaar aan te kruipen. Blanco, een muziekproducent en schrijver, staat achter haar met zijn armen om haar schouders geslagen, en Gomez ziet er buitengewoon tevreden uit. Blanco wordt getoond met een hoodie met bloemenmotief en diamanten armbanden terwijl hij Gomez kust.

De zangeres en Only Murderers in the Building-actrice draagt ​​een oversized jas en ziet er moeiteloos prachtig uit terwijl haar haar in de wind wappert. Selena Gomez bevestigde eerder deze maand haar relatie met Benny Blanco, nadat ze op een Instagram-post over het paar had gereageerd, dat hij ‘het beste is dat me ooit is overkomen’.

Volgens Gomez zijn ze al ongeveer zes maanden aan het daten. Gomez had in het verleden met Blanco aan muziek gewerkt, waaronder haar album Revival uit 2015 en meer recentelijk haar nummer ‘Single Soon’.

De actrice zorgde ervoor dat fans wisten dat ze helemaal verliefd was op Blanco en schreef in meerdere reacties onder fanposts dat hij “mijn absolute alles in mijn hart” is en “beter dan wie dan ook met wie ik ooit ben geweest.”

Gomez is de afgelopen jaren romantisch verbonden geweest met verschillende opmerkelijke mannen, waaronder Drew Taggart van The Chainsmokers en Zayn Malik. Maar Blanco is de eerste partner waarover ze de afgelopen jaren publiekelijk heeft gepost. Tijdens de zomer bevestigde Gomez dat ze vrijgezel was nadat ze een video van zichzelf op TikTok had gedeeld terwijl ze ‘Ik ben vrijgezel’ riep tijdens een voetbalwedstrijd. Het lijkt erop dat ze dat niet meer hoeft te schreeuwen.

error: Kopiëren mag niet!