Emily Blunt: “Werken met Tom Cruise is zwaar”

Het niveau van Tom Cruise ligt hoog, dus wil iedereen naar dat hoge niveau toe en dat is fysiek erg zwaar. Emily Blunt nam recent met filmmaker Rob Marshall haar imposante filmcarrière met hem door.

De 40-jarige actrice vertelde dat een film onmogelijk zwaar was: Edge of Tomorrow uit 2014. De ster uit Oppenheimer en A Quiet Place zei dat ze fysiek zwaar trainde voor die scifi-film. Maar dat was niet genoeg.

Ze zei: “Tom Cruise wist iedereen veel verder te krijgen dan we dachten dat we konden. Die film was fysiek het zwaarste wat ik ooit heb gedaan. Emily Blunt vervolgde met: “En omdat hij alles kan doen en alles wil doen, wil je naar zijn niveau toe. Hij is zo inspirerend. Hij is galant. Hij is geweldig. Ik vind hem echt een schatje.”

Ze zei ook: “We schreven de derde akte terwijl we dat tegelijkertijd filmden. Soms worden de beste films gecreëerd uit chaos. Ik dacht dat het een jongensclubje zou worden, maar Tom betrok me bij elk gesprek en elk besluit.”

Ondanks dat de filmopnamen onmogelijk zwaar waren, vertelde Emily al eerder dat ze best een vervolg zou willen doen op deze scifi-film. Want hoeveel vervolgen kan Tom Cruise nog verzinnen voor Mission Impossible?

error: Kopiëren mag niet!