Blake Lively poseert met lookalike mom 

Vorige maand plaatste Blake Lively, 36, een openhartige foto met haar moeder, Elaine Lively, op haar persoonlijke Instagram-account. Daarin lijkt Blake een crèmekleurige trui te dragen. Ondertussen draagt ​​Elaine een wit shirt met lange mouwen en gouden/zilveren kettingen die om haar nek hangen.

En natuurlijk is het gemakkelijk om de familiegelijkenis te zien, vooral met de vergelijkbare blonde lokken. In het bijschrift deelde de Gossip Girl-aluin hoe de moeder-dochter-momentopname tot stand kwam, en onthulde dat het bedoeld was om sieraden van Tiffany & Co te laten zien.

“Ik zou de term ‘hoarder’ willen vervangen door ‘maximalist’. Ik voel me er beter door. Vraag me af waar ik het vandaan haal…’ schreef Lively.

Vervolgens vertelde de actrice van The Age of Adaline het hele gesprek. “Ik: Mam, kom met mij op de foto voor Tiffany. Welke ketting wil jij dragen? Moeder: Allemaal. Ik: Nee. Kies je favoriete moeder: allemaal. Schakel het make-uplampje in. De vrouw wint. Elke keer. Blake’s volgers stroomden over het lookalike duo in de commentarensectie. Eén persoon schreef: ‘Zo moeder, zo dochter’, terwijl een ander tussenbeide kwam en zei: ‘Dit is zo schattig [roze hart-emoji], ik ben het met je moeder ‘allemaal’ eens.’

Er zijn enkele maanden verstreken sinds de ster van The Shallows een foto met haar moeder op social media plaatste. Eerder dit jaar ging de moeder van vier kinderen op familie-uitje met haar man, Ryan Reynolds, 47, en hun beide moeders.

error: Kopiëren mag niet!