Suhana Khan, Agastya Nanda en Navya Naveli Nanda gespot op vliegveld te Mumbai

Suhana Khan en Agastya Nanda maakten hun filmdebuut met ‘The Archies’ en het gerucht gaat dat ze een relatie hebben. Suhana is ook bevriend met zijn zus Navya. De Archies-acteur en het geruchtenpaar Suhana Khan en Agastya Nanda werden donderdagochtend rond dezelfde tijd gespot op de luchthaven Kalina in Mumbai.

Mogelijk waren ze op weg naar een onbekende locatie voor een nieuwjaarsvakantie. Agastya werd ook vergezeld door zijn zus Navya Naveli Nanda.

Suhana is al sinds haar jeugd bevriend met Navya. Agastya Nanda was in het wit en had een jumelage met zuster Navya. Suhana droeg een zwarte tanktop en een bijpassende broek. Sluit het voorbije jaar af en bereid je voor op 2024 met HT!

Suhana is de enige dochter van Shah Rukh Khan en Gauri Khan.  Agastya en Navya zijn kinderen van Shweta Bachchan Nanda en Nikhil Nanda en kleinkinderen van Amitabh Bachchan en Jaya Bachchan.

error: Kopiëren mag niet!