Onverwachte familieverbindingen met beroemdheden

Brandy en haar broer, Ray J, hebben nog een beroemd familielid in hun kroost: Snoop Dogg, hun neef. Snoop en Brandy werkten zelfs samen aan een duet uit 2009, ‘Special’.

Nicolas Cage heeft ook een bekende neef in de spotlight: Coppola. Zowel Cage als Sofia zijn leden van de legendarische Coppola-familie. Carmine en Italia Coppola kregen drie kinderen: August Floyd Coppola, Francis Ford Coppola en Talia Rose Coppola. (Cage is een van de zonen van August, die in 2009 stierf, en Sofia is de dochter van The Godfather-regisseur Francis Ford.)

Cage veranderde zijn achternaam van Coppola nadat hij in 1982 aan Fast Times at Ridgemont High had gewerkt. Mensen bleven dingen zeggen als: ‘Ik hou van de geur van Nicolas in de ochtend’”, zei Cage tijdens een Wired Autocomplete-interview in april 2022, waarin hij Apocalypse Now citeerde, maar zijn voornaam verruilde voor napalm.

“Het maakte het moeilijk om te werken, en ik zei: ‘Ik heb dit niet nodig’, en veranderde het in Cage.” De National Treasure-ster koos de achternaam Cage als eerbetoon aan Luke Cage van Marvel Comics en componist John Cage.

error: Kopiëren mag niet!