Lopez werkte samen met Grameen America om Latina-ondernemers te inspireren 

Onlangs was Jennifer Lopez te zien in een chat, waarin zij het belang van Latina-ondernemers besprak en een krachtige boodschap deelde waarin vrouwen hun ideeën deelden en hun stem lieten horen. Ze droeg een prachtig wit pak dat perfect bij de gelegenheid paste.

Lopez werkte samen met Grameen America en sprak met NBC-correspondent Morgan Radford. Lopez werd vergezeld door Andrea Jung, de presidente van de non-profitorganisatie gevestigd in New York, en sprak een zaal vol mensen toe over het belang van het helpen van Latina-vrouwen bij het investeren in hun eigen bedrijf.

Lopez zag er prachtig uit in een wit pak dat ze combineerde met een paar hakken en met haar haar opgestoken in een elegante knot. “Wat ik zag toen ik opgroeide, is dat het voor mensen zoals ik, Latino’s met een laag inkomen, vooral vrouwen, erg moeilijk was om toegang te krijgen tot kapitaal”, zegt Lopez. “In feite is de kans nog steeds 60% kleiner dat we leningen krijgen van nationale banken.”

In de loop van haar samenwerking met Grameen America heeft Lopez verschillende Latina-ondernemers ontmoet om hen te inspireren en naar hun verhalen te luisteren. “Het is levensveranderend als je je bedrijf niet kunt financieren of als je een idee of droom hebt dat  Je kunt niet op voortbouwen omdat je gewoon een tekort aan kapitaal hebt en je gaat naar een bank en ze willen het je niet geven omdat je Latina bent, omdat ze denken dat dit niet iets is waarin ze moeten investeren”, zei Lopez. aan een groep Latinas in haar geboorteplaats Bronx, New York.

error: Kopiëren mag niet!