Alia Bhatt onthult haar werkervaring met haar RRR-co-ster Ram Charan

Op het gebied van de Indiase filmindustrie heeft Ram Charan zich ontwikkeld tot een prominente figuur, die brede erkenning kreeg voor zijn bijdragen, vooral in de Telugu-cinema. Zijn nieuwste kaskraker, RRR, geregisseerd door SS Rajamouli en met een geweldige cast waaronder Jr NTR en Alia Bhatt, heeft hem naar wereldwijde bekendheid gekatapulteerd.

Alia Bhatt, Ram Charans co-ster in RRR, deelde inzichten over de samenwerking met hem tijdens de promotie van de film in een interview met Forbes India.  Ze sprak haar bewondering uit voor de zorgzame en attente aard van Ram Charan, vooral in chaotische omgevingen tijdens promotionele evenementen.

Bhatt zei: “De plaatsen waar we ons bevonden waren chaotisch, vooral voor meisjes.  Maar Ram controleerde voortdurend waar ik was en of het goed met me ging… hij was buitengewoon zorgzaam en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde.”

Terugkijkend op haar ervaring met de samenwerking met hem op de set van RRR, benadrukte Alia de vriendelijkheid, warme ogen en een genereus hart van Ram Charan. Ze merkte op: “Hij is buitengewoon aardig, heeft warme ogen en een groot hart, en dat is wat er op het scherm overkomt. Op sets is hij toegewijd aan het moment. Hij neemt in stilte informatie en leiding in zich op en levert zonder er veel ophef over te maken.”

Alia Bhatt voegde verder toe: “Er zijn veel lagen die een acteur met stilte kan brengen, zonder veel te doen. Er waren verschillende moeilijke scènes, met lagen, in RRR die ik hem met veel waardigheid zag uitbeelden, en tegelijkertijd maakte hij ze boeiend en vermakelijk en hield hij het publiek verslaafd. Het is niet gemakkelijk om dat te doen.”

Op professioneel vlak is Alia helemaal klaar om te zien in Vasan Bala’s Jigra. Ze was voor het laatst te zien in Karan Johar’s Rocky Aur Rani Kii Prem Khaani.

error: Kopiëren mag niet!