Selena Gomez brengt quality time door met haar man

De 31-jarige Selena Gomez plaatste woensdag een foto waarop ze poseert voor romantische selfies met vriend Benny Blanco tijdens een date bij een kunsttentoonstelling. In de Instagram Story-foto wordt het paar weerspiegeld in een roze spiegelplafond.

Blanco, 35, had zijn armen om Gomez geslagen en zijn hoofd in haar nek begraven terwijl ze glimlachte terwijl ze haar telefoon omhoog hield. Op een tweede foto poseert Blanco solo voor hetzelfde spiegelplafond en dezelfde muur als waar Gomez de foto leek te maken.

De kunstzinnige date van Gomez komt nadat ze onlangs openbaarde wat ze zoekt in een partner. In een gesprek met Vogue México y Latinoamérica zei Gomez – die Blanco niet bij naam noemde – dat ze iemand zoekt met zelfrespect, die ontvankelijk is voor de gevoelens van anderen. “Eerlijk gezegd moet ik me aangetrokken voelen tot de juiste soort mensen, want het is een beetje van beide”, vertelde de zangeres van “Love You Like a Love Song” aan de outlet.

“Het is heel moeilijk om iemand te vinden die naar je kan luisteren en om je geeft, maar ik weet dat als het gebeurt, het geweldig zal zijn en je zult willen dat het gezond is.”

Gomez leek haar relatie met Blanco eerder deze maand, op 7 december, te bevestigen. De Only Murders in the Building-ster besprak haar gevoelens voor hem terwijl ze reageerde op een fanaccount die een foto had geplaatst waarop ze gezellig samen was met de producer. “Hij is absoluut mijn alles in mijn hart”, zei ze tegen een fan in de reacties, voordat ze tegen een ander zei: “[hij is] het beste wat me ooit is overkomen. Het einde.” Gomez zei tegen een derde gebruiker:

“Hij is nog steeds beter dan wie dan ook met wie ik ooit ben geweest. Feiten.” De actrice voegde eraan toe: “Dit is mijn gelukkigste.” Gomez werkte samen met Blanco aan haar nummer ‘Single Soon’, dat in augustus werd uitgebracht. De producer was in juli ook aanwezig op haar verjaardagsfeestje.

error: Kopiëren mag niet!