Dwayne Johnson plaatst grappig filmpje over zijn jaren ‘90 op Instagram

Dwayne Johnson heeft een goed gevoel voor humor. Hij schrikt er in elk geval niet voor terug om met zichzelf de spot te drijven. Op zijn Instagram plaatste de ster uit Black Adam een berichtje waarin hij niet terugdeinsde een van zijn meest iconische verschijningen naar voren te halen.

Een meme die andere beroemdheden van zichzelf niet grappig zouden vinden. ‘The Rock’ vond namelijk dat hij er als jonge gast tof uitzag in de jaren ’90. Hij liep erbij zoals velen, waardoor talkshow hosts het extra grappig vonden dat beeld opnieuw te delen. En collega’s gaan zelfs zover dat ze zich als die jonge Rock verkleden.

Speciaal voor zijn kerstboodschap trok Dwayne dus zo’n zelfde spijkerbroek en coltrui aan met een dikke gouden ketting en een enorme buideltas. Ook zorgde hij voor dezelfde kuif op zijn kale kruin.

En tot overmaat van zoetigheid zong hij een lief kerstliedje. Het Instagram-bericht gaat in elk geval viraal. Het regent hartjes en lach-icoontjes van collega’s als Kevin Hart en Akwafina. Hij schrijft erbij: “Vrolijke feestdagen van de ‘100% de jaren 90 Rock’.”

error: Kopiëren mag niet!