Promarman een begrip in Suriname als het buitenland

We naderen zo zoetjes aan het einde van 2023. Wanneer aan Fabian Sijmor van het promotiebedrijf Promarman.com de vraag wordt gesteld hoe hij terugblikt op het afgelopen jaar, zegt hij met volle trots het volgende:

“We hebben een uitstekend jaar gehad bij Promarman en verwachten dat het alleen maar beter wordt. Ons merk en onze diensten worden steeds beter begrepen. Het voelt goed aan dat Promarman.com of Pro nu herkenbaar is bij ons publiek.”

Promarman heeft door de jaren heen zijn vleugels ook buiten Suriname weten uir te slaan. De buitenlandse artiesten nemen steeds toe in zijn portefeuille. Met hen vindt er ook een nauwe samenwerking plaats. Sijmor zegt dat zij 23 nummers in verschillende talen, waaronder Sranantongo, Engels, Nederlands, Frans, Saramaccans en Auccaans heeft mogen promoten.

Volgens Promarman is het essentieel dat zij jaarlijks de artiesten in het buitenland bezoeken. Dit jaar zijn er bezoeken geweest aab Nederland en Frankrijk.

Ook was de organisatie in de persoon van Sijmor deelgenoot van de Caribbean Music Awards in New York. Verder is zij helemaal klaar om nieuwe klanten te verwelkomen. Promarman bedankt zijn team voor hun inzet en de behaalde resultaten voor 2023. Tenslotte neemt hij in zijn dankwoord ook de media mee. Hij roept eenieder op om kennis te maken Promarman.com. Hij wenst iedereen fijne feestdagen toe en een voorspoedig 2024. 

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!