Ariana Grande kondigt nieuw album aan voor 2024

Ariana Grande maakt in 2024 haar grootse rentree met een nieuw album, zo bevestigde de ster woensdagochtend met een reeks posts op social media. “Tot volgend jaar”, schreef Grande in het bijschrift bij een carrousel van Instagram-foto’s en -video’s.

Door haar producer Ilya Salmanzadeh, Republic Records, en talloze anderen te taggen, deelde Grande een verscheidenheid aan herinneringen in de studio die in toon variëren: een video van Grande’s moeder die danst, een screenshot van een FaceTime-oproep waar ze danst, een foto van een magazijn (mogelijk  een muziekvideoset?) en een andere foto toont haar huilend. “De twee stemmingen van het album”, schreef ze in haar Instagram-verhaal.

De Grammy-winnares voegde ook een video toe die is gemaakt door iemand die opmerkt dat het “bijna de laatste dag van dit album” is. “Ik ben zo moe”, zegt ze in de clip. “Maar zo blij en dankbaar. Ik heb ook het gevoel dat ik 3.000 ton weeg.”

Fans ontvingen ook een verzorgingspakket van Grande met een foto van haar roodgetinte lippen en rode lippenstift van haar R.E.M. Beautylijn met een handgeschreven briefje waarop stond: ‘Tot volgend jaar.’

Naast haar ondernemersavonturen heeft Grande ook haar handen vol aan haar rol in de komende ‘Wicked’-film, die in november verschijnt.

Grande tekende onlangs ook bij Brandon Creed en zijn nieuwe Good World Management-firma, vier maanden nadat bronnen hadden bevestigd dat de zanger afscheid had genomen van oude manager Scooter Braun.

Ze sluit zich aan bij een selectie die bestaat uit Demi Lovato, Troye Sivan, Charli XCX, Orville Peck, Mark Ronson en voormalig Fifth Harmony-zanger Normani, de laatste via een co-managementovereenkomst met Lydia Asrats firma Q10.

error: Kopiëren mag niet!