Shakira’s op Viking geïnspireerde rode loper-look 

Niemand doet awardshows zoals Shakira. Na in september een iconisch VMA-optreden te hebben gegeven, kwam de mondiale superster gekleed om indruk te maken op de Latin Grammy’s in niet één, niet twee, maar vier verschillende adembenemende looks – en ze nam haar schattige zoons Milan en Sasha mee als haar plusjes. 

Ze arriveerde voor het eerst op de rode loper in een Harris Reed-set bestaande uit een Viking-geïnspireerd korsettopje met gouden structuur en een laaghangende zwartfluwelen maxirok met een dijhoge split en een sleep die tot de grond reikt. Ze maakte de look af met torenhoge gouden platformhakken. 

Haar beroemde honingblonde strandgolven waren versleten en in het midden gestyled en ze hield haar glamour eenvoudig met gevederde wimpers en een subtiele roze lip. Shakira is versierd met gouden bungelende oorbellen en een bijpassende gouden ring. 

Tijdens de show trad de zanger op in een gouden korsetjurk voordat hij in een illusie-creërende jumpsuit met lovertjes en bijpassende operahandschoenen glipte. 

Ze sloot de avond af in een opvallende smaragdkleurige halterjurk met enorme beensplitten, te veel uitsnijdingen om te tellen, omgekeerde cups en veterdetails. 

Op een gegeven moment zat ze samen met haar zoons, die ze deelt met ex Gerard Piqué, in het publiek. De twee jongens droegen ivoorkleurige korte pakken en witte overhemden met knoopjes.

De drie poseerden op hun stoelen voor een lieve foto. De zangeres en danseres nam tijdens het evenement in Sevilla, Spanje, verschillende prijzen mee naar huis (niet voor haar mode, al heeft ze die in onze ogen ook gewonnen). Ze werd bekroond met Lied van het Jaar en Poplied van het Jaar voor “Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53”, evenals de beste urban/fusion-optreden voor haar nummer met Karol G “TQG.”

error: Kopiëren mag niet!