Rihanna bij de F1 x Puma-lancering in coolste leren jack

Rihanna straalde coole glamour uit terwijl ze de beau A$AP Rocky ondersteunde bij de lancering van zijn Puma x F1-collectie vrijdagavond. De “Work It”-zangeres stapte uit in een edgy donkerbruin leren maxi-jack, met een gestructureerde kraag, zilveren hardware, veel decoratieve zakken, zilveren juwelendetails op één schouder en een patchwork-stijl ontwerp. 

Ze kleedde alles aan met een paar zwarte pumps met open neus en veel bling, waaronder diamanten oorknopjes van De Beers, een verzameling sprankelende zilveren kettingen en een enkelbandje om haar linkerenkel. Ze rondde de look af met een hoge, gladde topknoop, fladderende wimpers, een glanzende bruine lip en haar neongroene nagels. 

De ‘Praise the Lord’-rapper, de creatief directeur van Puma x F1, liep naast Riri en de twee hielden elkaars hand vast. Hij vertegenwoordigde stukken uit de debuterende collectie, waaronder neongele handschoenen, een wijde blauwe broek met witte stiksels en het logo van het merk op de voorkant, en een grijs jasje met een rode kraag en groene voering over een grafisch T-shirt. 

Hij accentueerde zijn Formule 1-stijl met een veiligheidsgordel, neongele schoenen en een zwarte baseballpet met de tekst ‘ALLAH FACTORY RACING’ op de voorkant. 

Het stel begon in 2021 te daten en deelt twee zonen, de eenjarige RZA en de drie maanden oude Riot Rose. Toen hem werd gevraagd naar het beste waaraan hij en Rihanna hebben samengewerkt, antwoordde A$AP: hun kinderen. “We doen geweldig werk in het samenwerken en het maken van kinderen. Ik denk dat dit onze beste creatie tot nu toe is. Niets is beter dan dat, welk ontwerp dan ook… We hadden deze prachtige engelen, dus dat is de beste samenwerking”, vertelde hij aan ComplexMusic.

error: Kopiëren mag niet!