Mary J. Blige geëerd tijdens Glamour’s Women of the Year Awards 2023

Het jaarlijkse evenement, ook met een akoestisch optreden van Maggie Rogers, bracht $ 10.000 op voor de non-profitorganisatie Girls on the Run. Sinds 1999 hebben Glamour’s Women of the Year Awards inspirerende vrouwen op vele terreinen geëerd. 

Dit jaar bracht het evenement, in samenwerking met Motorola Razr, een andere klasse van game-changers onder de aandacht, waaronder muzikaal icoon Mary J. Blige, op de New Yorkse Jazz at Lincoln Center. Met de glinsterende skyline van Manhattan op de achtergrond vierde het evenement vernieuwers op het gebied van mode, entertainment en muziek. 

Glamour trakteerde gasten op echte rode loper-momenten en maakte foto’s en video’s op Motorola Razrs. Vervolgens genoten gasten en honorees tijdens een feestelijk cocktailuurtje, compleet met kenmerkende drankjes, hapjes en soepele geluiden van de huis-dj, van de motorola razr ‘Flip for a Cause’ selfie booth, waar ze groeps- of solofoto’s konden maken. motorola razr ondersteunde jonge vrouwen die baanbrekend waren, door $10.000 toe te zeggen aan Girls on the Run, een non-profitorganisatie die meisjes en jonge vrouwen aanmoedigt om hun sport te blijven beoefenen. 

Na de hors d’oeuvres begon de prijsuitreiking met een akoestisch optreden van Maggie Rogers. Later presenteerden Glamour en Motorola Razr op maat gemaakte varsity-jassen aan zes student-atleten om hun prestaties in de atletiek te eren als Glamour College Women of the Year. 

Mary J. Blige, gekleed in een turquoise halterjurk met pailletten en gouden hoepels, was de laatste eerbetoon die haar prijs voor Vrouw van het Jaar in ontvangst nam.  Oude vriend en collega Taraji P. Henson hield de introductietoespraak van Blige, waarbij hij nota nam van de belangrijke vertegenwoordiging die Blige Henson en talloze anderen zoals zij aanbood.  

Als klap op de vuurpijl verwelkomde Henson het jeugdkoor Sing Harlem op het podium om een ​​hartstochtelijke medley van Blige-klassiekers te zingen. Blige, tot tranen toe geroerd door het optreden, gaf toe dat ze zich vanavond sprakeloos voelde toen ze het podium betrad om haar prijs in ontvangst te nemen. ‘Aan alle vrouwen daarbuiten: blijf gewoon van je houden, dat is alles’, vertelde ze. 

Nadat elke honoree zijn bloemen had ontvangen, liep de zaal leeg terwijl de aanwezigen op weg naar buiten gratis geschenkmanden verzamelden, terwijl enkele feestgangers zich in de binnenstad verzamelden om de viering voort te zetten.

error: Kopiëren mag niet!