Cardi B hekelt de oorlogsfinanciering van Biden en zegt dat ze nooit meer een andere president zal steunen

Drie jaar nadat ze de zegevierende 2020-campagne van Joe Biden steunde, heeft de openhartige rap-superster Cardi B haar steun aan de president laten varen na bezuinigingen op de openbare dienstverlening in haar geboortestad New York.

De Grammy-winnaar, wiens officiële naam Belcalis Almánzar is, zei in een livestream op Instagram dat ze klaar was met Biden. Haar tirade benadrukte wat zij afbeeldde als de tegenstelling tussen het binnenlands en buitenlands beleid van de VS, waarbij ze zei dat het Witte Huis Oekraïne hielp in de strijd tegen Rusland en Israël in de strijd tegen Hamas, terwijl de burgemeester van New York, Eric Adams, vorige week een gemeentelijke bezuiniging met 5% aankondigde.

error: Kopiëren mag niet!