50 gouden huwelijksjaren echtpaar Somodiwongso-Prajesemita 

Het echtpaar Somodiwongso-Prajesemita in het ressort Saramaccapolder is vrijdag 17 november gehuldigd in verband met hun 50-jarig huwelijksjubileum. 

De heer Johan Soekarman  Somodiwongso (70) zag het levenslicht op 13 mei 1953 in het district Commewijne, en komt uit een gezin van 3 kinderen, waarvan hij de eerste is. De heer Somodiwongso vertrok om te gaan werken bij Suralco in de functie van potroom waarbij hij aluminium smolt. Hij heeft daarna bij Suralco gewerkt tot zijn pensioen. De heer Somodiwongso’s hobby is hengelen. 

Mevrouw Renita Wagijem Prajasemita (67) is geboren op 30 april 1956 in het district Commewijne en komt uit een gezin van zeven 7 kinderen, waarvan zij ook het eerste kind is. Na haar schooltijd heeft zij gewerkt als receptioniste in een apotheek teMarienburg. Mevrouw Prajasemita haar hobby’s zijn koken en bezig zijn in de huishouding. Het jubilerend echtpaar is gezegend met ) kind en heeft 3 kleinkinderen. Het echtpaar geniet samen van hun A.O.V. en belijden het EBG (Christendom) geloof. 

Het echtpaar geeft aan dat liefde, communicatie en vertrouwen de sleutels zijn tot het in stand houden van het huwelijk.

Districtscommissaris Bholanath Narain van Wanica Noord-West bracht de felicitaties namens de regering over aan het echtpaar, en zij mocht de gebruikelijke enveloppe met inhoud, een bloemstuk, een ingelijste foto en een felicitatiekaart in ontvangst nemen.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!