Onbekende man dood aangetroffen op Coesewijnebrug

Medewerkers van de Motor Surveillance Dienst Latour hebben in de dinsdag 26 september omstreeks 14.30 uur het lichaam van een man van creools komaf met een geschatte leeftijd van tussen de 45 en de 55 jaar op de Coesewijnebrug aangettoffen. 

De man was gekleed in een bruine kniebroek met rode verticale strepen aan de zijkant, een lichtblauw polo T-shirt met een wit “kappa” embleem en hij had blauw-witte badslippers aan. Verder heeft hij een platte grijze baard en plat grijs hoofdhaar.

Een arts stelde de dood officieel van de man vast, waarna het lichaam is afgevoerd naar het mortuarium van Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
Er zijn vooralsnog geen sporen van misdrijf op het lichaam aangetroffen.

Nabestaanden en of zij die deze man hebben gekend, worden opgeroepen alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de personalia van de overledene en of de verblijfplaats van de familieleden door te spelen aan de politie van het bureau Latour die te bereiken is op de telefoonnummers 481111 of 481524 of het Command Center op het nummer 115.

error: Kopiëren mag niet!