Nuno Mendes van PSG mist vier maanden na een hamstringoperatie

Paris Saint-Germain-verdediger Nuno Mendes zal de komende vier maanden niet kunnen spelen vanwege een hamstringblessure en de daaropvolgende operatie, zo heeft de club aangekondigd. De 21-jarige Portugese linksback, die al sinds eind april niet heeft gespeeld vanwege blessures, zal in Finland geopereerd worden aan een scheur in zijn rechterhamstring. Dit nieuws is een tegenvaller voor PSG-coach Luis Enrique, die tot nu toe Lucas Hernandez op die positie heeft ingezet, maar hij is eigenlijk een centrale verdediger en niet zo aanvallend als een vleugelverdediger. Het enige beschikbare natuurlijke alternatief is Layvin Kurzawa, die na een huurperiode vorig seizoen bij Fulham is teruggekeerd naar de club, maar hij heeft al meer dan twee jaar geen wedstrijd gespeeld in het eerste elftal van PSG.

error: Kopiëren mag niet!