Jongen (21) steekt voor winkel in Radhaweg man in halsstreek

De 21-jarige S.M. is zaterdagavond 23 september door omstanders staande gehouden, nadat hij in de Radhaweg in het ressort Livorno een man met een scherp voorwerp een steekverwonding had toegebracht in zijn halsstreek.

De verdachte werd vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Livorno die de plek aandeed voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek van de agenten, is komen vast te staan dat het slachtoffer P.L. op die bewuste avond voor een winkelpand stond te praten met een groep mensen. Op een bepaald moment raakte P.L. in een woordenwisseling met de mannen waarmee hij was. S.M. die zich in de directe omgeving bevond, kwam zich daarmee bemoeien, waardoor S.M. en P.L. ruzie kregen en elkaar te lijf gingen. S.M. haalde daarbij een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij zijn tegenstander een steekverwonding toebracht in zijn halsstreek. 

Het slachtoffer werd vervolgens per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Het scherp voorwerp werd op de verdachte aangetroffen en in beslag genomen, waarna S.M. ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.M. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!