Victor Boniface en Bayer Leverkusen behouden koppositie ondanks nederlaag tegen Heidenheim in de Bundesliga

In de Bundesliga behoudt titelkandidaat Leverkusen zijn koppositie ondanks een nederlaag tegen nieuwkomers Heidenheim. Victor Boniface, een slimme aanwinst voor Leverkusen, scoorde een indrukwekkend openingsdoelpunt. Heidenheim maakte na de pauze gelijk, maar Leverkusen herstelde snel met een doelpunt van Jonas Hofmann. Een strafschop en een laatste doelpunt van Amine Adli resulteerden in een 4-1 overwinning voor Leverkusen. Het team van coach Xabi Alonso heeft nu vier overwinningen behaald in de Bundesliga en blijft een belangrijke uitdager voor Bayern München, dat op doelsaldo bovenaan staat. In de late zondagwedstrijd eindigde Eintracht Frankfurt tegen Freiburg in een doelpuntloos gelijkspel, ondanks Frankfurt’s ongeslagen status en sterke verdediging. Frankfurt heeft echter de laatste vier wedstrijden gelijkgespeeld en blijft zonder overwinning sinds de openingsdag van het seizoen.

error: Kopiëren mag niet!