Newcastle verslaat Sheffield United met 8-0

Newcastle United heeft Sheffield United met een verpletterende score van 8-0 verslagen. Acht verschillende spelers scoorden voor Newcastle, wat resulteerde in een vernederende nederlaag voor Sheffield United, die onderaan de ranglijst van de Premier League staan.

In de eerste helft nam Newcastle een voorsprong van 3-0 met doelpunten van Sean Longstaff, Dan Burn en Sven Botman. De tweede helft verliep op dezelfde manier, met Kieran Trippier die zijn derde assist gaf voor een doelpunt van Callum Wilson, gevolgd door een doelpunt van Anthony Gordon van buiten het strafschopgebied. Dit bracht de voorsprong van Newcastle op 5-0 en zorgde ervoor dat sommige fans van Sheffield United het stadion verlieten.

Miguel Almiron en Bruno Guimaraes scoorden vervolgens snel, waardoor de score 7-0 werd. Invaller Alexander Isak voltooide de vernedering met een laat doelpunt, waardoor Newcastle United naar de achtste plaats in het klassement steeg.

error: Kopiëren mag niet!