“Morata bezorgt Atletico Madrid overwinning tegen Real Madrid in La Liga”

In een La Liga-wedstrijd tussen Atletico Madrid en Real Madrid op 24 september 2023 in Madrid, Spanje, heeft Alvaro Morata twee doelpunten gescoord voor Atletico Madrid, wat resulteerde in een 3-1 overwinning voor Atletico en de eerste nederlaag van het seizoen voor Real Madrid. Antoine Griezmann scoorde ook voor Atletico.

Morata opende de score met een vroege kopbal, gevolgd door een doelpunt van Griezmann. Toni Kroos bracht Real Madrid terug in de wedstrijd met een doelpunt voor de rust. Morata scoorde opnieuw aan het begin van de tweede helft, en Real Madrid slaagde er niet in om terug te komen.

Atletico Madrid, dat terugkaatste van een mindere prestatie volgens coach Diego Simeone, staat nu vijfde in de competitie. Real Madrid staat derde, één punt achter koploper Barcelona. Real Madrid miste sterspeler Vinicius Junior vanwege een maagprobleem.

De wedstrijd werd gekenmerkt door enkele opmerkelijke tactische keuzes van Madrid-coach Carlo Ancelotti, waaronder het starten van nieuwkomer Jude Bellingham in de aanval en het spelen van ervaren middenvelders Luka Modric en Kroos.

Atletico’s overwinning werd veiliggesteld door een sterke verdediging en doelpunten van Morata en Griezmann, terwijl Real Madrid moeite had om zijn gebruikelijke comeback-kracht te tonen.

De wedstrijd eindigde met een gele kaart voor Bellingham vanwege een harde tackle op Angel Correa.

error: Kopiëren mag niet!