Diplomaten tijdens VN-Algemene Vergadering betrokken bij illegale activiteiten in New York City

Tijdens de jaarlijkse VN-Algemene Vergadering in New York City hebben diplomaten de internationale betrekkingen naar een geheel nieuw, maar schandalig niveau gebracht. Volgens bronnen in het exclusieve Page Zes van de New York Post, lijken deze diplomaten overdag wereldleiders te ontmoeten, maar ’s nachts bezoeken ze high-end prostituees.

Prostituees 

Deze geheime ontmoetingen vinden plaats omdat deze diplomaten liever onder de radar willen blijven.

Ze vermijden het bezoeken van stripclubs uit angst om betrapt te worden. In plaats daarvan kiezen ze ervoor om dure hotels te bezoeken, waar prostituees uit Las Vegas en Europa zich verzamelen.

Volgens een bron uit het zogenaamde “demi-monde”, stijgt de omzet van deze sekswerkers met maar liefst 20% tot 25% tijdens de VN-vergadering. Sommige prostituees verdienen zelfs tussen de $ 3.000 en $ 5.000 per sessie. Diplomaten, die claimen onderdrukt te worden in het land waar ze zich bevinden, geven toe dat ze deze meisjes nodig hebben om plezier te hebben.

Hoewel het gebruikelijk is dat de vraag naar sekswerkers toeneemt tijdens grote evenementen, zoals de VN-Algemene Vergadering, verbaast het dat het diplomatencorps ook betrokken is bij deze schaduwactiviteiten. De politici zijn echter doodsbang om gezien te worden in stripclubs, wat verklaart waarom ze dure hotels verkiezen.

Str ipclubs

Tijdens de vergadering zijn er ook diplomaten die de verleiding niet kunnen weerstaan en de stripclubs bezoeken. Deze diplomaten boeken privékamers en geven enorme bedragen uit, variërend van $ 50.000 tot $ 100.000 per nacht. Het zijn geen gebruikelijke stamgasten in stripclubs tijdens deze periode.

Integriteit in twijfel

Het feit dat diplomaten betrokken zijn bij zulke illegale activiteiten roept de vraag op of dit van invloed kan zijn op internationale betrekkingen en onderhandelingen. Er wordt beweerd dat deze diplomaten zowel overdag als ’s nachts een dubbel leven leiden, wat hun integriteit en betrouwbaarheid in twijfel kan trekken.

Terwijl de focus ligt op de diplomatieke besprekingen en de wereldproblematiek tijdens de VN-Algemene Vergadering, blijkt dat sommige diplomaten er een geheel andere agenda op na houden. Het is verontrustend dat dit gedrag plaatsvindt op het internationale toneel en dat diplomaten blijkbaar niet voldoende beperkingen en controles krijgen om dergelijke activiteiten te voorkomen.

Het is nu aan de betrokken autoriteiten om deze kwestie serieus te nemen en maatregelen te treffen om ervoor te zorgen dat diplomaten zich houden aan de ethische normen en de wet, zelfs wanneer ze zich buiten hun eigen landsgrenzen bevinden.

error: Kopiëren mag niet!