Raj Kundra was verbluft nadat hij Esha Gupta heeft ontmoet tijdens een recent openbaar evenement

In een video die nu viraal gaat, was Raj Kundra dol op Esha Gupta en noemde haar ‘hot’. Sinds zijn naam opdook in de filmindustrie, heeft Raj Kundra altijd in de schijnwerpers gestaan. Nadat hij uit de gevangenis was vrijgelaten, heeft Kundra de paps vermeden of voor hen verschenen met een masker op. Gisteravond nog werd Raj vastgelegd tijdens een evenement, en zijn interactie met actrice Esha Gupta heeft de aandacht van internetgebruikers getrokken. In een virale video zien we Raj dol worden op Esha, waardoor internetgebruikers hem massaal trollen en hem naar links, rechts en in het midden schieten. In de clip zien we Esha Gupta in een zwarte body con midi-jurk met een brede, diepe vierkante halslijn en een lage rug terwijl ze voor de paps loopt. De jurk, gemaakt van dik truimateriaal, zorgde ervoor dat de actrice er super sexy uitzag. Zozeer zelfs dat Raj Kundra, die haar passeerde, gekleed in een witte hoodie, een donkere spijkerbroek en een zwart masker, haar complimenteerde. Men hoort de echtgenoot van Shilpa Shetty zeggen: “Oh mijn God!  Je bent zo heet, je bent zo heet.’ Esha Gupta stylede de look met glanzende zwarte hakken met open neus en een gele handtas. Om het simpel te houden, kleedde de actrice zich aan met een kleine hangende ketting en horloge en liet haar haar achterover trekken in een nette hoog-laag haarknot, terwijl de rest vrij langs haar rug gloeide. Wat make-up betreft, besloot ze te kiezen voor een bijna make-uploze look.

error: Kopiëren mag niet!