Nicki Minaj heeft een nettowaarde van $ 150 miljoen en haar moeder Carol is inderdaad de gelukkigste

Moeder Carol Maraj heeft onthuld dat Nicki haar cadeaus heeft gegeven nadat ze in 2010 beroemd werd met haar debuutalbum ‘Pink Friday’. Nicki Minaj heeft voor haar moeder een huis en een wagenpark gekocht sinds ze beroemd werd. De Anaconda-rapper (40), heeft een geschat fortuin van $150 miljoen. Carol Maraj vertelde onlangs: “Zij (Nicki Minaj) heeft een Mercedes-Benz voor mij gekocht. Ze kocht een prachtig huis voor me, en veel verschillende auto’s.” Carol vertelde over hoe Nicki Minaj opgroeide in Amerika: “Ik hou van mijn huis. Nicki is geboren in Trinidad en kwam hier op vijfjarige leeftijd. Het is dus geweldig om haar dit grote succes te zien worden.” Nicki rapte op haar nummer ‘I’m the Best’ uit 2010: “Ik herinner me toen ik geen bank voor mijn moeder kon kopen, nu ik aan het einde zit, een huis voor mijn moeder heb gekocht.” Carol voegde eraan toe: “Ik had dit nooit verwacht, toen ik mijn kinderen hier in de Verenigde Staten opvoedde, dat mijn dochter een grote superster zou worden. Ik vind het geweldig dat mijn dochter zo succesvol is, en blij dat ze een platform heeft, maar ik heb mijn eigen passie en drive. Het is heel leuk om te weten dat ik anders ben.” De moeder van drie kids, die ook zoon Jelani en dochter Ming heeft, zei dat ze haar inmiddels beroemde dochter altijd ‘het belang van onderwijs’ wilde bijbrengen, en voegde eraan toe: ‘Ik stond erop dat mijn kinderen naar school gingen… het beste ervan toen ze naar de Verenigde Staten kwamen. “Sinds ik een kind was, ben ik vastberaden, wat er ook gebeurt in mijn leven. Ik ging naar de school voor verpleegkunde. “Ik heb altijd de hoop om door te gaan, en dat is wat ik deze vrouwen altijd probeer te vertellen.  Dat het nog niet voorbij is.” Nicki Minaj, geboren als Onika Tanya Maraj, groeide op bij haar grootmoeder in een huishouden met elf neven en nichten, terwijl haar gospelzangeres-moeder verschillende banen op het gebied van de loonadministratie en de boekhouding had voordat ze haar groene kaart kreeg en op 24-jarige leeftijd naar de VS verhuisde. Nicki’s financieel directeur en vader van gospelzanger Robert raakte verslaafd aan drank en crack en brandde hun ouderlijk huis in 1987 af toen Nicki vijf jaar oud was. Carol runt nu een stichting voor vrouwelijke slachtoffers van huiselijk geweld en heeft een nieuwe geur in de maak genaamd ‘Heaven Scent’.

Nicki Minaj accepts the award for best female hip hop artist onstage during the 15th annual BET Awards at Microsoft Theater in Los Angeles on June 28, 2015. Looking on at right is her mother Carol Maraj. PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY LAP20150628225 JIMxRUYMEN Nicki Minaj accepts The Award for Best Female Hip Hop Artist onstage during The 15th Annual BET Awards AT Microsoft Theatre in Los Angeles ON June 28 2015 Looking ON AT Right IS her Mother Carol Maraj PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY LAP20150628225 JIMxRUYMEN

error: Kopiëren mag niet!