Distributie Monikarta koopkrachtversterking te Paramaribo en Wanica start 25 september

De distributie van de Monikarta koopkrachtversterking voor aanvragers in Paramaribo en Wanica begint op 25 september en eindigt op 6 oktober. De Monikarta wordt verstrekt aan degenen die een sms-bericht hebben ontvangen van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. 

De distributie vindt plaats op basis van de familienaam in alfabetische volgorde en het ressort waar de aanvrager woont. De distributiepunten zijn onder andere Stibula aan de Tigristraat, Surpost aan het Kerkplein en het terrein van het AOV-fonds in Paramaribo, en Koewarasan bij Winkelcentrum Ramdas, Districtscommissariaat Leiding 8, Districtscommissariaat Lelydorp, en Sozavo Houttuin in Wanica. 

“Volg de mediaberichten voor informatie over waar en wanneer u uw Monikarta kunt ophalen. Als u niet zelf kunt komen, kunt u iemand machtigen om dit voor u te doen. Machtigingsbrieven kunnen worden opgehaald op het hoofdkantoor van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting en op de districtscommissariaten”, zo meldt het ministerie.

error: Kopiëren mag niet!