Hugh Jackman kreeg ooit te maken met een vrouwelijke stalker op een sportschool

Beroemd zijn is geen makkie, en Hollywood-ster Hugh Jackman heeft daar zeker een idee van, aangezien hij ooit te maken kreeg met een vrouwelijke stalker die hem helemaal van streek maakte.  Dit gaat terug tot 2013, toen een vrouw de acteur stalkte terwijl hij bezig was met trainen in een sportschool. De vrouw bekende haar liefde voor de acteur, maar haalde al snel een stunt uit, waardoor de acteur geschokt werd. Op persoonlijk vlak is Jackman overal in het nieuws geweest sinds zijn scheiding met vrouw Deborra-Lee Furness werd aangekondigd na 27 jaar getrouwd te zijn geweest. Op het werkfront is Hugh momenteel bezig met het filmen van Deadpool 3 met zijn goede vriend Ryan Reynolds. Volgens de New York Post keerde Hugh Jackman terug naar de stalker toen hij verbijsterd achterbleef toen een vrouw genaamd Kathleen Thurston een elektrisch scheerapparaat naar hem gooide waarin blijkbaar haar haar zat. De publicatie meldde dat Kathleen eerst schreeuwde: “Ik hou van jou!”  terwijl een sportschoolmedewerker haar bij de acteur wegsleepte.  Hugh was druk aan het trainen in een sportschool in West Village toen Kathleen snikkend naar binnen liep, gekleed in een kaki broek en een blauwe hoodie. De stalker van Jackman werd vervolgens gearresteerd op beschuldiging van stalking. Haar vermelde adres was een opvangcentrum voor geesteszieken in Harlem, maar ze had geen eerdere politiegegevens. Een politiebron maakte destijds melding van de kwestie en zei dat de X-Men-ster oorspronkelijk dacht dat zijn stalker naar een pistool of een mes reikte toen ze haar handen in haar broek stak. Om daar licht op te werpen, beweerde Hugh: ‘Het was duidelijk beangstigend. Voor mij gaat mijn grootste zorg uit naar mijn gezin. Ik hoop alleen dat de vrouw de hulp krijgt die ze nodig heeft.” Een sportschooltrainer die getuige was van het incident vertelde: “Ze huilde. Ik heb haar fysiek van de plek verwijderd en daarna de politie gebeld. Een andere medewerker van de sportschool onthulde: ‘Je zou niet verwachten dat iemand hier binnenkomt en zo achter je aan wil komen. Het is niet oké om zomaar iemand zijn persoonlijke ruimte binnen te laten dringen.” Helaas was dit niet de eerste keer dat Kathleen Thurston Hugh Jackman stalkte. Ze verscheen ook een keer in het huis van Hugh in The Village, en ze werd ook een keer gezien buiten de basisschool van zijn dochter Ava in Manhattan.

error: Kopiëren mag niet!