Etihad versterkt zijn aanwezigheid op de Indiase markt met Katrina Kaif als merkambassadeaur

Etihad breidt zijn marketingbereik uit door Bollywood-superster Katrina Kaif in te schakelen als merkambassadeur. Het nieuws komt terwijl de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten haar strategische verbindingen met India aanhaalt. Als merkambassadeur van Etihad zal Katrina Kaif de hoofdrol spelen in verschillende campagnevideo’s waarin de toewijding van de vervoerder aan comfort, service en wereldwijde toegankelijkheid wordt getoond. De eerste video van hun samenwerking toont Katrina Kaif in het Airbus A350-vliegtuig van Etihad, terwijl ze een filmische reis maakt met drama in Bollywood-stijl. Volgens de luchtvaartmaatschappij versterkt dit partnerschap de aanwezigheid van Etihad in India, waar het actief is in acht steden, in lijn met zijn groeiplannen voor de Indiase markt. De luchtvaartmaatschappij zei ook dat de samenwerking niet alleen de relaties met Indiase gemeenschappen in eigen land zal versterken, maar ook op belangrijke mondiale markten, waaronder de VAE, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Dit is niet de eerste samenwerking tussen Katrina Kaif en Etihad als merkambassadeur. In 2010 werd de Indiase Bollywood-superster gekenmerkt als “een veeleisende reiziger die de reiservaring van Etihad presenteerde”. In een reactie op de hernieuwde samenwerking met Etihad zei Kaif: “Ik ben blij om terug te zijn bij Etihad Airways, een merk dat synoniem staat voor reiservaringen van wereldklasse. Het streven van de luchtvaartmaatschappij naar uitmuntendheid en haar toewijding om mensen samen te brengen resoneren met mijn eigen waarden. Ik ben blij om deel uit te maken van een team dat streeft naar  om doordachte verbindingen en gedenkwaardige ervaringen te creëren. Ik kijk ernaar uit om Etihad te vertegenwoordigen en deel uit te maken van hun reis.” Amina Taher, vice-president van merk, marketing en sponsoring van Etihad benadrukte het belang van deze samenwerking en verklaarde dat deze niet alleen het aanbod van Etihad onder de aandacht brengt via wereldwijd erkende sterren, maar ook tot doel heeft “authentieke verbindingen te bevorderen die echt resoneren met Indiase reizigers en tegelijkertijd onze  toewijding aan Indië”.

error: Kopiëren mag niet!