Corridor Crew heeft onlangs een video geplaatst waarin de VFX en CGI van Ezra Miller’s The Flash worden geroosterd

Tegenwoordig moeten de CGI en VFX van een film indrukwekkend zijn als een film een ​​klik wil hebben met het publiek.  Helaas presteerde DCEU’s uitje in 2023, The Flash – met Ezra Miller in de titelrol, ondermaats op deze afdeling. De film kreeg terugslag – vooral vanwege de ondermaatse en matte CGI met multiverse cameo’s van personages uit andere DC-films, en liet fans teleurgesteld achter. Nu hebben VFX-experts van het YouTube-kanaal Corridor Crew de film geanalyseerd. Van de visuele effecten tot het gebruik van 3D-modellen: scroll naar beneden om te zien hoe ze de gebreken in de film opsporen. In de video geven de VFX-artiesten commentaar op veel dingen, maar besteden ze speciale aandacht aan de Superman-cameo’s van The Flash, waaronder Henry Cavill’s Superman in de Chronobowl, evenals de Man of Steel-versies van Nicolas Cage en Christopher Reeve uit het uitgebreide multiversum van The Flash. Terwijl we het hebben over het optreden van Henry Cavill in de Chronobowl, horen we Jordan van Corridor Crew zeggen: “Dit is waar het de grens overschrijdt, man”, waarop Sam simpelweg antwoordde: “Polar Express Superman.” The Flash van Ezra Miller wordt op brute wijze geroosterd door VFX-artiesten vanwege de ondermaatse CGI, één reactie: “Polar Express Superman” Post Henry Cavill’s cameo. Corridor Crew heeft onlangs een video geplaatst waarin de VFX en CGI van Ezra Miller’s The Flash worden geroosterd. Ezra Miller The Flash wordt vergeleken met de Polar Express dankzij de ondermaatse CGI, VFX-artiesten zeggen: “Als Henry Cavill daar was, zou hij waarschijnlijk …” Tegenwoordig moeten de CGI en VFX van een film indrukwekkend zijn als een film een ​​klik wil hebben met het publiek. Helaas presteerde DCEU’s uitje in 2023, The Flash – met Ezra Miller in de titelrol, ondermaats op deze afdeling. De film kreeg terugslag – vooral vanwege de ondermaatse en matte CGI met multiverse cameo’s van personages uit andere DC-films, en liet fans teleurgesteld achter. Nu hebben VFX-experts van het YouTube-kanaal Corridor Crew de film geanalyseerd.  Van de visuele effecten tot het gebruik van 3D-modellen: scroll naar beneden om te zien hoe ze de gebreken in de film opsporen. In de video geven de VFX-artiesten commentaar op veel dingen, maar besteden ze speciale aandacht aan de Superman-cameo’s van The Flash, waaronder Henry Cavill’s Superman in de Chronobowl, evenals de Man of Steel-versies van Nicolas Cage en Christopher Reeve uit het uitgebreide multiversum van The Flash. Terwijl we het hebben over het optreden van Henry Cavill in de Chronobowl, horen we Jordan van Corridor Crew zeggen: “Dit is waar het de grens overschrijdt, man”, waarop Sam simpelweg antwoordde: “Polar Express Superman.”

error: Kopiëren mag niet!