Ajay Devgn, Rohit Shetty en Ranveer Singh trappen Singham af

Singham Again, de volgende toevoeging aan het politie-universum van Rohit Shetty, is het derde deel in de Singham-franchise van Ajay Devgn. Negen jaar na de release van Singham Returns komen Ajay Devgn en regisseur Rohit Shetty weer samen voor het drietal Singham Again. De opnames voor het politiedrama werden zaterdag afgevlagd in aanwezigheid van de regisseur, acteur en Ranveer Singh, die Simmba speelt in Rohits politieuniversum. Ajay plaatste zaterdag op zijn Instagram twee foto’s van de mahurat van Singham Again. Op de eerste foto sloegen hij en Ranveer de handen ineen terwijl Rohit een kokosnoot op de grond liet vallen als onderdeel van een ritueel. Ajay werd gezien in een donkerblauw overhemd en een blauwe spijkerbroek, samen met een bruine riem.  Ranveer werd gezien in een lichtgrijs overhemd, een donkergrijze broek en een zwarte riem. Rohit droeg een wit T-shirt met daarop een donkerblauw overhemd en een vervaagde, gescheurde spijkerstof. Op de tweede foto zagen we alle drie de mannen de handen in elkaar slaan, naast elkaar staan, terwijl ze plechtige uitdrukkingen en rode tilaks op hun voorhoofd droegen. Ajay schreef in het bijschrift: “12 jaar geleden gaven we Indian Cinema zijn grootste filmische Cop Universe. Met alle liefde die we door de jaren heen hebben ontvangen, werd de kracht sterker en werd de familie Singham groter.  Vandaag komen we samen om onze franchise vooruit te helpen met Singham Again!” Rohit plaatste dezelfde foto’s en schreef in het bijschrift: ‘Singham, Singham keert terug, Simmba, Sooryavanshi… Toen we 12 jaar geleden Singham maakten, hadden we nooit gedacht dat het een politie-universum zou worden! Vandaag beginnen we met het filmen van Singham Again… de vijfde film van onze politiefranchisenemer. We zullen alles geven in deze film. We hebben alleen je liefde en gebeden nodig. Ranveer plaatste een extra foto van het uitvoeren van de aarti voor de camera. Hij schreef in het bijschrift: “Ik ben klaar om een ​​van mijn meest geliefde personages uit het Rohit Shetty Cop-universum opnieuw te spelen. Akshay Kumar, die Sooryavanshi speelt in het politie-universum van Rohit, ontbrak op de foto’s. Hij gaf een verduidelijking toen hij dezelfde foto’s op Instagram plaatste met het onderschrift: ‘Momenteel niet in het land, persoonlijk ontbrekend in het frame, maar in gedachten helemaal aanwezig. Ik kan niet wachten om jullie te vergezellen op de sets van SinghamAgain! Ik stuur mijn beste wensen. Het politie-universum van Rohit bestaat grotendeels uit drie franchises: Ajay’s Singham (2011), Akshay’s Sooryavanshi (2021) en Ranveer’s Simmba (2018).  Binnenkort zal hij zijn seriedebuut, Indian Police Force, uitbrengen op Prime Video India, met in de hoofdrollen Sidharth Malhotra, Vivek Oberoi en Shilpa Shetty.

error: Kopiëren mag niet!