Danish Devgan, de neef van Ajay Devgn, vertelde over zijn videoclip Hanju

De Deense Danish Devgan is helemaal klaar om zijn regiedebuut te vieren met zijn zojuist uitgebrachte videoclip Hanju. Danish is de neef van Ajay Devgn en de kleinzoon van Veeru Devgan.  In een gesprek over Hanju  onthult Danish hoe Ajay reageerde op zijn eerste werk. Hanju bevat Priyank Sharma en Ishita Raj. Het liefdeslied wordt gezongen door Javed Ali terwijl Danish plaatsneemt in de regisseursstoel. Gesteund door Panorama Music kwam de videoclip dinsdag uit.  Hanju betekent tranen in het Punjabi. Danish legde het maken van Hanju uit en onthulde zijn inspiratie erachter. Hij zei: ‘Ik wilde het niet behandelen als een typisch liefdesliedje. Toen kwamen de technische details. Ik wilde gewoon het verhaal in het nummer naar voren brengen. Javed Ali, heeft prachtig werk geleverd en ik moest er recht aan doen. Danish streeft ernaar een Bollywood-filmmaker te worden. Maar filmmaken is anders dan het opnemen van een videoclip, vooral vanwege de tijdsdruk. Over Hanju gesproken, de regisseur zei: “Het is erg moeilijk om alle emoties in een videoclip samen te brengen.

Binnen die tijd moet je het verhaal tot stand brengen. In dit geval had ik slechts vier minuten om uit te voeren. Gelukkig steunden Priyank en Ishita, mijn acteurs, mij echt.” Hanju toont de pijn van een minnaar die zijn partner verloor bij een brutaal auto-ongeluk.  Terwijl hij overleeft, krijgt hij te maken met schuldgevoelens, angst en ellende. Toen Danish werd gevraagd of hij aanwijzingen van zijn oom Ajay Devgan had overgenomen, zei hij: “Wat ik ook heb geleerd, het is van hem. Ik ga het niet ontkennen. Ik was het eerste kind van de familie.

Hij heeft me letterlijk meegenomen op sets  sinds de tijd dat ik 1 of 2 was. Ik heb spot-boy, light-boy en andere bemanningsleden gezien en geleerd. Met dit liedje probeerde ik naar hem toe te gaan. Ik zei dat hij moest komen (en helpen), maar hij vertelde  “Ik wilde het gewoon alleen doen”. Dit maakte me erg nerveus. Toen ik het af had, dacht ik erover om het aan hem te laten zien, maar dat lukte niet vanwege de nervositeit. Hij is erg moeilijk om indruk op hem te maken en ik ging naar hem toe ervoor. Hij is heel kieskeurig als het om deze dingen gaat. De vierde keer verzamelde ik mezelf en ging naar hem toe. Maar hij was zo onder de indruk. Ik was geschokt. Hij klopte me op de rug en zei: ‘Ik ben zo trots op je.’ Dat was een grote test voor mij.” Kunnen we een toekomstige samenwerking tussen Danish en Ajay verwachten?  “Hopelijk op een dag, want actie zit in ons bloed.” Niet alleen met Ajay heeft Danish ook een hechte band, met Ajay’s kinderen: Nysa en Yug. Over zijn neven vertelde hij: ‘Nysa is erg intellectueel. Ze is momenteel sterk gefocust op haar studie. Ze is super vrolijk. Zo ook Yug. Hij is ook intellectueel.” Is Yug geïnteresseerd in filmmaken? Hij vertelde: ‘Yug houdt nu van voetbal. Hij komt naar de sets en vraagt ​​om een ​​voetbal.”

error: Kopiëren mag niet!