Byciel Watsaam lanceert na 2 jaar weer een nieuwe song

Byciel Watsaam is bekend als winnaar van de Golden Edition van Suripop. Hij heeft heel wat nummer 1 hits op zijn naam staan, waaronder Mia Sabi, A Poku, Gadu Ana en Zij is degene. Hij is multi award winning artist en scoorde ook met ‘Zij is degene’ song van het jaar in 2020. Deze keer heeft hij samengewerkt met Grammy Awards Winning Mixing/Engineer, Serge Tsai  en Hit producer Jim Westfa. De naam van zijn nieuwste lied is ‘Manenge’. Welke letterlijk ‘Man’ betekent, maar wordt slechts als beeldspraak gebruikt in deze song. Door middel van een opzwepende melodie en de aucaanse taal probeert hij weer zijn gehoor te vergasten op kwalitatief en inspirerende muziek. De samenwerking met Serge Tsai van ‘Platinum  Sound Recording Studios’ in New York, ervaart hij als de volgende stap in zijn carriére naar meer professionele producties. Byciel Watsaam hoopt zijn nieuw album volgend jaar af te ronden. Hij anticipeert dat in het eerste kwartaal al zijn launch te hebben.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!