Muziekformatie DeJaVu brengt Urban Love Kawina Mashup uit

Muziekformatie DEJAVU heeft onlangs hun nieuwste videoclip uitgebracht, Urban Kawina love MashUp. Deze is gezongen door Ravi Baldew, 1 van de leadzangers van DeJaVu.

Een track om zeker te beluisteren, een mix van zwoele tijdloze nummers, gegoten in een urban kawina beat. Het brengt je helemaal in de zomerse en Caribische love sfeer. Muziekformatie DeJavu is natuurlijk geen onbekende voor de meesten. Inmiddels al vele jaren actief in Nederland, bestaande uit een 9 personen tellende formatie. Ze zijn regelmatig de feesten op z’n kop aan het zetten. Hun diversiteit in repertoire zorgt ervoor dat ze niet alleen door traditionele hindoestaanse publiek geboekt worden, maar ook regelmatig bij de Javaanse en Nederlandse feesten de boel op stelten zetten.

Wat hun kenmerkt is de gezelligheid en sfeer die ze op elk feest weer creëren.

Met hun frontzangers Shadon Bindraban, Rinesh Bahadoersing & Ravi Baldew weten ze elke voetje van de vloer te krijgen. Dit is hun 5e studio productie, waarbij we kennis maken met Ravi Baldew. Een jonge zanger, die diverse stijlen kan zingen. Met de Urban Love Kawina mix horen we een mix van verschillende talen. De muziekproducer is onze eigen Devinbeats, uit Suriname. DevinBeats en DeJaVu hebben al vele tracks samen uitgebracht en de samenwerking is nog lang niet voorbij!  Er komen nog vele producties aan, dus het publiek hoeft niet lang te wachten. DeJaVu zal komende periode nog meer van hun frontzangers en band laten horen. Ook hierbij zullen ze de samenwerking blijven opzoeken met de artiesten in Suriname. DeJaVu zegt hierop: “We zijn geboren in Suriname, onze roots liggen hier. We willen de culturele klanken en smaak terug laten horen in ons muziek! Elke keer als de kans zich hiervoor leent zullen we dit zeker aangrijpen”. Voor nu zeggen we geniet van de Urban Love Kawina op de Youtube kanaal van Muziekformatie DeJaVu en hou hun socials in de gaten via Facebook, Instagram of TikTok.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!