Suhana Khan komt niet met de”bagage” dat ze de dochter van Shah Rukh Khan is


Als artieste heeft Suhana Khan de kwaliteit van “absorberen en leren” van haar vader Shah Rukh Khan verworven, zegt choreograaf Bosco Martis, die met de nieuwkomer werkte aan haar debuutfilm “The Archies”.

Suhana  (23) maakt haar opmerkelijke debuut in films van ‘Netflix’ live-action musical “The Archies”, gebaseerd op de karakters van de populaire Amerikaanse strips. Het wordt geregisseerd door Zoya Akhtar.

Bosco zei dat de jonge actrice niet de bagage heeft om de dochter van een superster te zijn en dat haar benadering van werk positief is.

”The Archies” wordt geproduceerd door Akhtar en haar oude medewerker Reema Kagti onder hun productiehuis “Tiger”.De film markeert ook het acteerdebuut van wijlen superster Sridevi-producer Boney Kapoor’s dochter Khushi Kapoor, en megastar Amitabh Bachchan’s kleinzoon Agastya Nanda.Caesar (50), zei dat ze drie nummers hebben gechoreografeerd voor de aankomende film, die zich afspeelt in de jaren vijftig. De film heeft een”look” uit de jaren ’50 en is best leuk. 

error: Kopiëren mag niet!