Salman Khan wijst “huwelijksaanzoek” van een Hollywood-verslaggeefster af 

Een van de prestigieuze prijsuitreikingen vond onlangs plaats en het zag wie is wie van Bollywood zijn beste modebeentje naar voren zette.  Rechtstreeks van Salman Khan tot Kriti Sanon, Vicky Kaushal, Varun Dhawan, Esha Gupta, Nora Fatehi en andere Bollywood-sterren schenen helder op het groene tapijt. Sinds het evenement plaatsvond, wordt het internet overspoeld met video’s en sommige daarvan veroveren het web om de juiste redenen.

Meer dan de vraag is het de comeback van de superster die viraal gaat. De clip begint met het bericht dat zegt: “Salman Khan, ik kwam helemaal voor je uit Hollywood om je deze vraag te stellen. Ik werd verliefd op je vanaf het moment dat ik je zag.” Voor de zekerheid onderbreekt Salman hem en maakt grapjes: “Maar je hebt het toch niet over Shah Rukh Khan?”  De verslaggeefster verduidelijkt verder: “Nee, ik heb het over Salman Khan.” 

Vervolgens stelt ze de acteur voor: “Salman, wil je met me trouwen.” In antwoord op de grote vraag zei Salman Khan tegen de Hollywood-verslaggeefster: ‘Mijn dagen van trouwen zijn voorbij.  Je had me 20 jaar geleden moeten ontmoeten”

error: Kopiëren mag niet!