Nora Fatehi wordt vergeleken met ‘Kardashians’ 

Nora Fatehi wordt opnieuw geplaagd op sociale media voor haar nieuwste geheel rode buitengewone mode-affaire. Nora Fatehi grijpt altijd elke gelegenheid aan om de krantenkoppen te halen met haar buitengewone mode-affaire.  Van haar dagelijkse waarnemingen, het uiterlijk van de sportschool en optredens op de rode loper, ze staan haar op social media. 

Zaterdagavond woonde de actrice een evenement bij in Abu Dhabi terwijl ze een nauwsluitende latex jurk aan had en er werd massaal gereageerd door netizens op social media die haar opnieuw vergeleken met de Kardashians. 

Nora is enorm populair op social media, met meer dan 45 miljoen volgers op Instagram.  Ze laat vaak haar zwoele kant zien op de site voor het delen van foto’s, en we houden van haar reels.  Fatehi is toevallig een van de sterkste beroemdheden in B-town en heeft een onberispelijke smaak in mode. Nu we het hebben over haar laatste spot, woonde Nora Fatehi de IIFA Awards bij in Abu Dhabi.  De actrice droeg een nauwsluitende latex jurk en zag er zoals altijd prachtig uit. 

Maar raad eens?  Haar buitengewone mode-affaire viel niet goed bij de netizens, die haar op sociale media begonnen te trollen voor haar outfit.

error: Kopiëren mag niet!