De ”diepe” vriendschapsband tussen Manodj Bajpayee en Shah Rukh Khan

Manoj Bajpayee zegt, dat hij Shah Rukh Khan op 26-jarige leeftijd zijn ‘hele familie’ zag verliezen; “Usko Uss Mukaam Pe Dekh Ke..main bohut khush hoon.”

In een interview met Lallantop sprak Manoj Bajpayee zijn grote bewondering uit voor Shah Rukh Khan, die hij voor het eerst ontmoette tijdens een optreden in het theater. Bajpayee herinnerde zich hoe hij zag hoe Khan op 26-jarige leeftijd zijn hele familie verloor en ondanks de tragedie een grote naam voor zichzelf maakte.

Hij zei dat hij enorm veel respect had voor Khan terwijl hij zijn carrière vanuit het niets opbouwde, ondanks de kansen die tegen hem waren opgestapeld. Hij verklaarde ook dat hij nooit verbitterd zou kunnen zijn over het succes van Khan. De opmerkingen van Manoj Bajpayee weerspiegelen de diepe band van vriendschap en respect tussen twee opmerkelijke acteurs.

error: Kopiëren mag niet!