Sunny Leone kreeg video’s van lachende Anushka Sharma en Raveena Tandon om te bekijken

Anurag Kashyap maakt zich op voor de middernacht vertoning van zijn film Kennedy op het Filmfestival van Cannes. Tijdens een diepgaand gesprek met Anupama Chopra sprak de regisseur over het casten van Sunny Leone en onthulde dat hij haar voor haar auditie had gevraagd om video’s te bekijken van lachende Anushka Sharma en Raveena Tandon.

Hij geloofde dat dit gebaar haar het beste zou helpen om het personage authentiek weer te geven. Hierdoor wilde Kashyap dat ze de nuances van het lachen oppikte ter verdediging van haar personage, want wat de omstandigheden ook zijn, zij (het personage) lacht het weg. Ten slotte zal Kennedy zijn wereldpremière beleven op het 76e jaarlijkse filmfestival van Cannes onder de sectie Midnight Screenings.

error: Kopiëren mag niet!