Graciëlla Scholtes op de rode loper Cannes Film Festival 2023

Graciëlla Scholtes uit Nederland (half hindoestaans & half nederlands) heeft weer geweldig nieuws! Ze staat bekend onder haar artiestennaam “Miisz Gracie” als zangeres, model, miss en actrice! Graciëlla is uitgenodigd voor het Cannes filmfestival 2023 en daar mocht zij de beroemde rode loper bewandelen waar zij stond tussen de sterren!

Weer een droom die is uitgekomen voor Miisz Gracie. Gracie is dus op uitnodiging van Cannes om een aantal modellenprojecten te doen zoals fashion show “La Femme” die onlangs plaatsvond. Hierbij mocht ze de kleding designs dragen van “All together” van Sandhya Manniesing en de sieraden van het bekende juwelenmerk “Baroqco” .Ook zal Gracie model lopen voor de bekende designer Andres Aquino op 25 mei in het beroemde Carlton hotel in Cannes.

In 2018 was Gracie al uitgenodigd voor het Cannes Film Festival, maar helaas kwam zij er destijds niet aan toe om te gaan. Dit jaar mocht Gracie het meemaken!

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!