PSG 1 punt verwijderd van titelverdediging nadat Mbappé Auxerre tot zinken heeft gebracht

Kylian Mbappe scoorde twee doelpunten in de eerste acht minuten van Paris Saint-Germain’s 2-1 overwinning op Auxerre op zondag, waarmee hij in feite een tweede opeenvolgende Ligue 1-titel en een record elfde algemeen behaalde. Ondanks dat Auxerre er één terugtrok in de tweede helft, hield PSG stand voor de overwinning en heeft het nu zes punten voorsprong op de als tweede geplaatste Lens met nog twee wedstrijden te gaan. Ze hebben volgend weekend slechts een gelijkspel nodig op weg naar Straatsburg om officieel tot kampioen gekroond te worden. Door het resultaat staat Auxerre nog steeds één punt en één plaats boven de degradatiezone met nog twee wedstrijden van het seizoen te spelen.

error: Kopiëren mag niet!