50-jarig huwelijk echtpaar Sanmohadi-Kromowidjojo

Het echtpaar Sanmohadi-Kromowidjojo heeft onlangs hun 50-jarrig huwelijksjubileum mogen vieren. Meneer Sanmohadi Eddy Soetarman is geboren op 17 juli 1948 in het district Suriname .Op 19 -arige leeftijd startte hij zijn baan bij de Meteorologische Dienst als adjunct Meteoroloog tot zijn pensioen. Mevrouw Kromowidjojo Roekinni is geboren op 30 augustus 1951 in het district Suriname. Als administratief medewerkster bij het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme maakte zij haar carrière. Uit het huwelijk zijn 2 dochters en 2 zonen geboren. Ook hebben zij 8 kleinkinderen.

Een lang gekoesterde droom van het echtpaar kwam uit in 2018, een reis naar Indonesië. Ook reizen naar Mekka (Hadj) in 2015, waarbij de heer Sanmohadi de titel van Hadji kreeg en mevrouw Kromowidjojo de titel van Hadja.

Het echtpaar beleid het Islamitisch geloof en zijn leden van de Baitulfalah, waar de heer Sanmohadi een imam  (voortganger) is.

Uit handen van de districtscommissaris ontving het echtpaar een bloemstuk, een felicitatiekaart, een ingelijste foto en de gebruikelijke enveloppe met inhoud.

De sleutel tot succes van het behoud van de 50 gouden jaren van het echtpaar is geweest, een goede verstandhouding, verdraagzaamheid, geduld en goede communicatie.

(R.Nanhekhan)

error: Kopiëren mag niet!