” A Feti Di Weh Feti” gloednieuwe reggae song van Derrick-EE

De in Nederland woonachtige reggae / dancehall artiest Derrick-EE is terug met een gloednieuwe reggae song genaamd “A Feti Di Weh Feti” featuring de jonge Upcoming Surinaamse gospel artiest “Antuan Djoe, die we ook kennen van zijn zingende boodschap optredens.

Als jonge fotograaf en als lid van de gospel zanggroep “The Djoe Family’. De zin en titel van het liedje spreken voor zich en is als het ware een hoopvolle en motiverende boodschap die aansluit op de huidige situatie in Suriname.

Derrick-EE is dan ook niet alleen een zanger, maar ook veelzijdig getalenteerd en staat bekend als een professionele basgitarist met een indrukwekkend CV en naam in de Nederlandse en internationale reggae music scene. Hij heeft op verschillende grote festivals en shows gestaan met vele verschillende grootheden, zoals Gregory Isaacs, Kenny B, Maxi Priest, Gyptian, Tanya Stephens en Etana. Derrick-EE’s  eigen liedjes zijn ook te zien en te beluisteren op zijn eigen YouTube-kanaal en andere platforms. Blijf positief en blijf vechten voor een beter leven en toekomst. Daarvoor staat “A Feti Di Weh Feti”.

“Hopelijk kunnen mijn fans en toekomende fans kracht putten uit deze woorden.”

error: Kopiëren mag niet!