Jamie Foxx opgenomen in het ziekenhuis na medische complicaties

Veteraan-acteur Jamie Foxx liep woensdag een gezondheidscomplicatie op en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De dochter van de acteur, Corinne Foxx, gaf een verklaring af over zijn gezondheid op zijn socialemediapagina en verzekerde fans dat hij al op weg was naar herstel.

“Bronnen met directe kennis vertellen TMZ dat de toestand zo ernstig was dat Jamie in het ziekenhuis werd opgenomen.”

Op het werkfront zal Jamie Foxx vervolgens te zien zijn in de Netflix-film Back In Action, waarin hij samen met Cameron Diaz en Glenn Close speelt. De acteur heeft een drukke lei met films als They Cloned Tyrone (die hij ook produceert), God Is a Bullet, The Burial, Tin Soldier en Groove Tails. Hij produceert ook een project met de titel Geechee en zal een voice-over geven in de film Strays.

Jamie Foxx won de Oscar voor Beste Acteur voor zijn optreden in Ray in 2005 en speelde ook in films als Collateral, Django Unchained, Baby Driver, Jarhead, Dreamgirls, Annie, Just Mercy en vele andere.

Hij speelde superschurk Electro in The Amazing Spider-Man 2 en Spider-Man: No Way Home. Foxx is ook een Grammy Award-winnende muzikant en een komiek.

error: Kopiëren mag niet!