Siddharth Anand regisseert Yash Raj Films’ Spy Universe-titel ‘Tiger Vs Pathaan’.

Pathaan-regisseur Siddharth Anand is aan boord gehaald om Tiger vs Pathaan te regisseren, een aankomend deel in de Spy Universe-franchise van Yash Raj Films, waarin twee van India’s grootste sterren, Shah Rukh Khan en Salman Khan, een confrontatie aangaan.

Shah Rukh Khan speelt opnieuw zijn rol als superagent Pathaan in de film, terwijl Salman Khan de rol speelt van Tiger, eerder te zien in twee YRF Spy Universe-films.

Shah Rukh Khan en Salman Khan speelden samen in de fantasy-actiefilm Karan Arjun uit 1995, maar zijn sindsdien niet meer samen in een volledige film verschenen. Salman Khan had een cameo-rol in de blockbuster Pathaan.

Het spionage-universum van YRF omvatte ook de eerste twee Tiger-films – Ek Tha Tiger (2012) en Tiger Zinda Hai (2017). De derde film in de Tiger-franchise, opnieuw met in de hoofdrol Salman Khan, staat gepland voor release tijdens de Diwali-feestdagen in november.

Pathaan, uitgebracht in januari, is de meest opbrengende Hindi-film aller tijden geworden met een brutowinst van $ 128,8 miljoen wereldwijd.

error: Kopiëren mag niet!